In de Pers

Summer Academy op de radio

Misschien heb je het wel gehoord? VRT bracht een bezoek aan de Summer Academy 2021 en zond de reportage op radio 2 uit. Goed nieuws, je kan het hier (her)beluisteren!

Lees meer »
De Community

Een bezoek aan de Summer Institute

De zomer bij Teach for Belgium is een zomer als geen ander! Hij bruist van geëngageerde deelnemers, enthousiaste teamleden, leergierige jongeren en… nieuwsgierige partners. Elk

Lees meer »
Teach in Action

De DecaMara Trail

Een tiental sporters ging voor Teach for Belgium een grote uitdaging aan. Dag en nacht de volledige afstand van onze taalgrens lopen! Lees hier hoe ze het 442 kilometerlange parcours hebben afgelegd.

Lees meer »
Het Programma

Hoe zit het met de Summer Training?

Alvorens de deelnemers in de scholen worden losgelaten, volgen ze een intensieve training tijdens de zomer. In dit artikel vertelt Training Coördinator Janne wat de deelnemers allemaal kunnen verwachten tijdens hun Summer Training.

Lees meer »
Verhalen van deelnemers

Meet Annemie

Annemie ging tot de verbazing van haar famile en vrienden aan de slag als leerkracht Nederlands. Ze geeft les op een Franstalige school waar ze zowel in een taalbad als cultuurbad ondergedompeld wordt.

Lees meer »
De Community

Cocoparts

Maak kennis met de Cocoparts, de trotse vertegenwoordigers van onze deelnemers. Wie ze zijn, waarom ze meedoen en wat ze nu precies doen, ontdek je in dit artikel.

Lees meer »
De Community

Onze talentvolle Student Board

Bij Teach for Belgium, wordt de stem van de leerlingen gehoord! Maak kennis met onze Student Board, een groep van talentvolle jongeren die ons onmisbaar advies en feedback geven.

Lees meer »

À la recherche d'un article ou d'un thème précis ?