Partner worden

Waarom Teach for Belgium-partner worden?

Teach for Belgium steunen betekent bijdragen aan de ontwikkeling van het potentieel van ons jong talent en aan een eerlijkere en meer diverse samenleving. Partnerschappen met stichtingen en bedrijven zijn essentieel in onze hedendaagse werking en garanderen de impact van onze trainers en leerkrachten op het terrein. Dankzij onze partners en hun financiële steun kan Teach for Belgium blijven bestaan en kunnen wij ons de komende jaren blijven inzetten voor een onderwijssysteem dat gelijke kansen biedt aan alle leerlingen, ongeacht hun achtergrond. Samenwerken als (partner)school? Lees hier verder voor meer informatie.

Hoe bijdragen ?

Een eenmalige donatie

Ons steunen met een eenmalige donatie

Bijdragen aan een project

Bijdragen aan een specifieke activiteit van Teach for Belgium (bijvoorbeeld onze tweetalige zomerschool, onze professionaliseringstrajecten voor startende leerkrachten, onze wervings- en selectieactiviteiten), idealiter verspreid over meerdere jaren.


Contacteer ons voor meer informatie

Structurele ondersteuning bieden

Een structurele financiële ondersteuning over meerdere jaren zou ons in staat stellen om onze operationele activiteiten en strategische ontwikkeling voort te zetten.

Contacteer ons voor meer informatie

Jouw donatie levert een fiscaal voordeel op

Gecombineerde giften tot maximaal 5% van jouw fiscaal resultaat zijn fiscaal aftrekbaar. Bijvoorbeeld, voor een bedrijf met een vennootschapsbelastingtarief van 25%, betekent een donatie van 100€ een belastingvoordeel van 25€. Het fiscaal attest wordt automatisch door de Koning Boudewijnstichting verstuurd, per post of per e-mail.

Onderwijs is de belangrijkste hefboom voor een leven vol voldoening en gelijke kansen. Teach for Belgium vormt zowel de generatie van morgen als de leerkracht van de toekomst. Kwaliteitsvol onderwijs zou geen kwestie van geluk mogen zijn, het is een basisrecht. Enkel door middel van onderwijs creëren we een diversere en inclusievere wereld.

– Celia Bastin, Sustainability Associate bij D’Ieteren Group 

Bedankt aan al onze financiële partners!

Contacteer Simon voor meer informatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over Teach for Belgium en om samenwerkingsmogelijkheden te verkennen! Neem rechtstreeks contact op met Simon Geerinck, onze Verantwoordelijke Financiële Partnerschappen, of vul het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

simon.geerinck@teachforbelgium.be
+32 476 44 63 16

Contacteer ons

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.