Dankjewel, we zullen je binnen 5 werkdagen contacteren.

Leiderschapsontwikkelingsprogramma

Met ons leiderschapsontwikkelingsprogramma krijg je de kans om jouw potentieel als leerkracht waar te maken en te gaan voor een job die er toe doet. Teach for Belgium biedt een tweejarig programma aan waarbij je voltijds aan de slag gaat als leerkracht in het secundair of lager onderwijs in grootsteden zoals Brussel of Antwerpen terwijl je continu intensief gevormd en ondersteund wordt.

WAAROM LESGEVEN MET TEACH FOR BELGIUM?

Netwerk

Je maakt deel uit van een dynamisch netwerk van geëngageerde mensen die zich inzetten voor kwalitatief onderwijs voor alle leerlingen.

Vorming

Door je aan te sluiten bij Teach for Belgium volg je in de zomer een intensieve vorming van 5 weken waarin je voorbereid wordt op je lesopdracht.

Werkgelegenheid

Na je vorming heb je minimaal twee jaar een plaats op een school om les te geven, en ontvang je een salaris als leerkracht vanaf de eerste dag voor de klas.

Ondersteuning

Je wordt gedurende je twee eerste schooljaren intensief gevormd en ondersteund. Dit dankzij 6 vormingsdagen per jaar en individuele ondersteuning van een tutor die je minstens één keer per maand in de klas komt observeren.